Allmänt

Drömmer om sol, värme och blommor…

morgonblommorbalkong1

 

God morgon på er alla!

 

Nu tokregnar det ute igen och har gjort hela natten, så det verkar som om snön som kom från ingenstans igår inte blir kvar särskilt länge ändå. 😀 För nu vill vi ha vår! Alla vill ha vår som man pratar med, det är en allmän trötthet över vintern vart man än vänder sig nu. Man vill ha värme, ljus, sol, blommor, bara fötter i morgondaggigt gräs, doften av grillning i området ett varm sommarkväll. Jisses, ni anar inte hur lyrisk jag kan bli om jag ska beskriva sommaren. Haha! Jag skulle kunna skriva en hel poesibok om den. 😉

 

Idag är det dock fortfarande mörkt, och jag sitter med tända ljus i soffan och lyssnar på regnet utanför. Det har varit en riktig knasnatt när det gäller sömnen, ja, det vet ni ju – ni som redan läst här på bloggen idag. Jag slog ihjäl en timmes tid eller nåt i soffan i natt och kollade runt lite på nätet. Och när klockan var strax över sex så gav jag upp, för då hade jag somnat och vaknat typ 157 gånger med en halv minuts mellanrum i flera timmar. Sånt där gör mig galen!

Nu skulle jag bara vilja veta hur min vovve mår idag. Han verkade ju lite bättre i går och han har sovit ordentligt i natt tack och lov. Men än är han inte vaken och med tanke på hur dåligt han har sovit sedan han blev sjuk så vill jag inte gärna väcka honom för tidigt. Vi får se hur han verkar när han vaknar.

Men nu ska jag ta en kopp kaffe till, och en treo. Känner att jag behöver slå tillbaka en smygande huvudvärk som är på gång.

Ha en fin dag nu alla, och så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Sommartid är bästa tiden:)

  2. Nicole säger:

    alla längtar vi till sommaren nu… är så trött på allt detta slask :/ hoppas allt är bra förutom dina nätter som verkar minst sagt besvärliga.
    Hoppas det inte är någon fara med Loxy heller <3
    Puss puss syster

Kommentarer är stängda.