Allmänt

Kommande evenemang på din ort!

boras-1

 

Hej hej alla!

Nu är dagens jättetrevliga fikastund över och jag ska strax gå och lägga mig och vila en stund. Jag återkommer efter vilan med lite glada foton från idag. 😀

Men jag tänkte att jag skulle blogga om en annan sak först, nämligen min nya widget som jag har lagt upp här på bloggen.
Har ni lagt märke till att jag har en liten ruta i högerspalten där man kan läsa om kommande evenemang i Borås? Jag vill tipsa om den här sajten, där ni kan gå in och söka efter aktuella evenemang i massor av olika städer och via biljettleverantörer som samarbetar med sajten så kan man även beställa biljetter till olika evenemang.

Det som jag tyckte var riktigt smart var att vi som har egna bloggar eller hemsidor kan lägga upp en widget där vi tipsar läsare från vår egen stad om vad som är på gång. Widgeten kan man anpassa i färger och utseende att passa på ens egna sida och när man är klar så genererar man en kod som man lägger in på sin sida. Då uppdateras den lilla rutan hela tiden och den är även klickbar så att man kan läsa mer direkt på sajten.

Jag har själv inte så mycket koll på vad som händer här i Borås, vi prenumererar inte på BT och ofta läser man aftonbladet i stället för BT på nätet. Dumt nog egentligen eftersom det lokala borde vara mer intressant. Men genom den här sajten fick man en superbra samling av alla evenemang på ett och samma ställe.Jag rekommenderar den verkligen, både som sökmotor för vad som är på gång och som en smart widget på den egna sidan. Dessutom är den ju superbra för att hitta evenemang även i andra städer, inte bara den egna. Jag tänker till exempel på när vi åker till Härnösand varje sommar. Då kan man ju passa på att kika vad som är på gång där under vår semestervecka.

Ett litet tips bara, för er som vill ha lite koll på vad som händer. 🙂

 

Men nu ska jag lägga mig och vila en liten stund, så jag inte drar på mig nån mer migrän. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...