Allmänt

Mysgrabbarna säger god morgon! :-)

grabbs1

 

God morgon på er därute!

 

Jag gör ett försök och ser om jag hinner skriva ett inlägg innan bredbandsuppkopplingen lägger av igen. Den har legat nere sedan igår och kom precis igång, men det är ingen som vet hur länge det varar. Det brukar pendla upp och ner hela tiden när det strular så här.

 

Det har i allafall varit ännu en sömnlös natt för mig del, dock ganska mysig eftersom jag haft två chihuahuas i sängen som varit mer än villiga att gosa med mig när jag varit rastlös. 😛  Jag har nämligen min lillasysters lilla Boss här över ett dygn eftersom dom skulle ha lite fest hemma igår för att fira hennes sambos födelsedag. Och då ville hon gärna att Bossisen skulle vara nån annanstans under kvällen. Och ja, jag är inte nödbedd när det gäller att passa honom. 😀 Han är verkligen en helt underbar liten hund och Loxy har varit tokglad över att ha honom här. Just nu ligger dom och softar tillsammans i soffan, men det har varit full rulle på dem nästan konstant sedan vi kom hem efter kalaset. *s* Sent igår kväll var jag tvungen att sätta dem i varsin soffhörna för att lugna ner dem, eftersom jag misstänkte att grannarna under var mindre roade av att behöva lyssna på deras sladdljud på parketten hela tiden. Hehe!

 

Hur som helst – det blev en tidig morgon eftersom jag inte hade tålamod att ligga kvar i sängen, så jag gick upp och tog ut hundarna på en tidig morgonpromenad innan jag satte igång och göra lagen till sillinläggning som jag har lovat Håkan idag. 🙂 Vi ska åka iväg till Alingsås och fira Håkans son som fyllde 30 i fredags, och sedan blir det lite inlagd sill och potatis när vi kommer hem. Förhoppningsvis – om den har hunnit dra tillräckligt. Jag skulle egentligen ha gjort det igår, men jag varken hann eller orkade när jag kom hem.

 

Men nu ska jag först ta och plöja igenom lite mail, bloggar och annat och dricka upp mitt morgonkaffe, och sen är det dags att ta itu med lite disk och sånt här hemma innan jag ska hoppa in i duschen.

Ha en fin söndag alla, och så återkommer jag senare med foton från igår – bara uppkopplingen funkar som den ska.

På återseende då! Avslutar med ett par foton på gullgrabbarna här hemma. 😀

 

grabbs2

 

grabbs3

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Fina de är!

  2. säger:

    Så söta de är. 😀 Kan tänka mig att de har sladdat runt för fullt i lyan. Hihi.

    Ingen fara. 🙂 Jag har också varit med om att min sida har laddat långsamt ibland. Det är jätteknepigt. Oftast går det jättefort men ibland är det något som inte stämmer…

    Tack så mycket. Det känns skönt att det löste sig tillslut. 🙂 Jaa, precis. Den nya lägenheten har en hyra i dyraste laget, men det får gå. Jag tror det kommer bli bra iaf. 🙂

    Du är så välkommen! ;D Hihi. Jag har bullar i frysen med. 😛
    Kramar!

  3. Nicole säger:

    vad mysiga dom ser ut ihop gullungarna <3

Kommentarer är stängda.