Allmänt Naglar Pyssel & handarbete Skönhet & hälsa

Sockerblommor och gelénaglar idag! :-)

morgonblom13

 

God morgon på er därute alla!

 

Då var det en ny dag igen. Halva veckan har redan runnit iväg, jag tycker tiden går så himla fort! I morgon är det dags för sista kurstillfället på Borås nagelskola och trots att man har sugit in massor av information under de här veckorna så har tiden verkligen rusat iväg. Men det är ju så när man har roligt sägs det.. 😉

 

I eftermiddag kommer kompisen Merja hit för att få naglarna fixade, det ska bli jättekul! 😀 Men hon är inte här förän senare som sagt, så förmiddagen ska jag ägna åt sockerblomstertillverkning tänkte jag. Förhoppningsvis kommer min mor upp och hjälper mig också, för det är åtskilliga hundratals blad och kronblad som ska stickas ut och sättas ihop, målas och monteras. Det ska bli ytterst intressant att se hur jag klarar av den här utmaningen. En egen bröllopstårta, jisses! 😛

 

Men nu ska jag först och främst dricka mitt kaffe och vänta på att treon ska ta på öronvärken. Det är mycket bättre idag, tack och lov! 😀 Men än får jag tampas med en hel del värk så det är bara att hänga i och ha tålamod.

Hoppas ni får en kanondag därute alla, vad ni nu ska hitta på, och att vädrets makter håller sig på vår sida. 🙂

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...