Allmänt

Hoppas på fint busväder… ;-)

fintbus1

 

God kväll på er alla!

 

Då börjar den här kvällen lida mot sitt slut. Jag har haft en jättetrevlig tjej på nagelbesök här i kväll, och vi blev klara vid åtta-tiden. Efter det har jag städat och förberett nagelhörnan för nästa tjej som dyker upp här i morgon förmiddag. Massa roligt nagelarbete. 😀

Men nu är jag ordentligt trött måste jag erkänna. Jag tänkte ta en kopp te nu, och kika på komedin Min stora kärlek som jag tycker är himla kul. 😀 Och riktigt tankevärd för att vara en komedi. Sen får vi se hur länge jag orkar vara vaken, det är inte säkert jag orkar med en hel film.

I morgon pratar dom om att det ska bli fint väder framåt dagen, och det hoppas jag verkligen. Det hade varit underbart att sticka iväg på en vovvepromenad och kunna släppa grabbarna på lite bus. Bilden här ovan tog jag förra året, när vi var nere vid idrottsplatsen i närheten och lät killarna springa en stund på fotbollsplanen. Det syns verkligen att dom behöver springa av sig efter vintern. 😀

Så i morgon håller vi tummarna för varmt och soligt väder! 🙂

Hoppas ni har haft en fin dag alla. Jag återkommer i morgon bitti igen. Sov så gott och på återseende då.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...