Allmänt

Påskhelgen slut för den här gången…

morgonsippor1

 

Hej hej därute i morgonen alla!

 

Det blir ännu en vitsippebild idag. Dom är ju så vackra och det är bäst att passa på den korta tiden de står sig. 🙂 Hur har ni det därute? Har natten varit bra?
Nu är det slut på långhelgen och många är nog på jobbet igen. Men det har ju verkligen varit en helt fantastisk påskhelg! Jag skulle tro att de flesta har laddat batterierna ordentligt under den här ledigheten. 😀

Idag skulle det vara mulet enligt SMHI men än så länge är himlen blå här, med bara några enstaka tunna vita molnslöjor. Vi får väl se hur det blir framåt dagen. Håkan hade läst på aftonbladet.se att det skulle regna idag, och så länge det bara kommer litegrann så är det väl okej. Dock har regnet en tendens att aldrig sluta om det börjar här i vår lilla stad. 😉

Idag ska jag i allafall iväg och fixa med lite saker angående nageljobbet och så ska jag slinka inom Maxi och handla lite. Eller kanske City Gross, får se vad jag väljer. Jag köpte så sjukt söta hårspännen där sist. Tunna enkla klämmor med en dubbel strassrad på. Dom sitter som berget och glider inte ur mitt mjuka hår som alla andra spännen gör, så jag funderar på att köpa ett par till nu när jag ändå hittat några som funkar. =)) Förutom det så har jag inga speciella planer idag. Jag har haft en himla värk i några dagar nu. Tycker det borde vara tvärtom i värmen som har varit men det verkar inte spela nån roll för tillfället, och ändå har jag inte suttit i drag eller ”tagit av mig” för tidigt. Jag vaknar massor med gånger under natten och kan knappt röra mig så stel är jag, och det tar en halvtimme innan jag kommer igång på morgonen. Känner mig som 93 år eller nåt när jag vaknar. Jaja, det där går i perioder. Hoppas den (förhoppningsvis) kommande värmen råder lite bot på det.

Nu ska jag i allafall väcka lilleman och gå ut på en morgontur och sen ska jag ta itu med en disk som jag inte orkade ta igår. 😉

Ha en jättefin dag alla, och håll tummarna för att det fina vädret håller i sig!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...