Allmänt

Håller tummarna för fint väder idag!

hjartan-pa-tur1

 

Hej hej därute på er alla!

 

Ja, riktigt än har ingen här hemma gett sig iväg på någon tvåhjulad sak. Faktum är att det bara är jag som är vaken än så länge. Men gudarna ska veta att jag undrar vad jag gör uppe just nu. Det har jag däremot inte undrat när jag har suttit här och fixat med foton i natt och slagit ihjäl tråkig vakentid, för då har jag verkligen varit urpigg!

Men NU – när det börjar bli morgon och normala människor vaknar för att börja leva sina dagliga liv – då brinner jag av sittande i soffan. Det är inte alls kul! :-/

Håkan lär nog vakna inom kort för han planerar som sagt lite löst att ta en tur på antingen HD’n eller Hondan idag, det lutar nog mest åt den förstnämnda. Allt pågrund av det fina utlovade vädret som jag än så länge inte ser röken av. Men positivt tänkande var det ja! 😀 Det kommer, vänta bara! 😀

Själv ska jag faktiskt gå in och lägga mig och försöka sova en timme till eller två, så jag orkar göra något idag. Annars är risken stor att jag bara rantar omkring och gör ingenting innan jag ska iväg ieftermiddag. Och jag har liite mer att göra än så typ… 😉 Jag ska ju som sagt var ner till skolan lite senare i dag och även innan dess är jag fullbokad med saker.

 

Så ha en jättefin måndagsmorgon alla, hoppas vi får det fina utlovade vädret idag och att alla har möjlighet att njuta lite av det! 😀 Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. nicole säger:

    iväg i eftermiddag??? klockan två ska du ingenstans, glöm inte det =) kram

  2. Cherlindrea säger:

    Nicole: Lite snurrig idag? 🙂 Detta gällde i måndags. 🙂 Jag ska ingenstans idag.

Kommentarer är stängda.