Allmänt

Mulet idag – men fortfarande varmt!

sommarblomster12

 

Hej hej alla därute!

 

Då var det en lite mulnare dag idag och regnet som det har pratats om så länge är väl troligtvis på väg nu. Men helt genomgrått är det inte, solen tittar fram då och då och vi har 19+ ute i skuggan. Det kan man ju inte klaga på liksom. 🙂 I förrgår när jag tittade till på termometern vi har på skuggsidan här, så såg den ut så här:

 

stemp1

 

Lite suddig bild men inte värre än att man kan se vad det står på den. 😉 Då var det varmt!! 😛 Värst här inne i lägenheten faktiskt, för här var det helt stilla trots att det stod öppet åt alla håll. Men som sagt – jag klagar faktiskt inte. Jag älskar värmen och allt som har med sommaren att göra (möjligtvis med undantag av insekter) så jag hoppas att det bara blir en lite nyttig kort regnperiod nu och så kommer solen och värmen tillbaka. Hoppas jag då.. 🙂

 

Nu ska jag göra i ordning nagelhörnan för dagens kund som kommer klockan 12. 😀 Jag har inte så mycket att göra där egentligen, mer än att byta handdukarna som jag själv hade där igår, så det lär väl gå ganska snabbt. Och sätta på lite kaffe och slå på termos. 🙂 I eftermiddag ska vi göra ett försök med Loxys klor på Allt för hunden. Det ska bli..hmm..intressant.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...