Allmänt

Boka hotell på nätet

prag1

Bilden tillhör Jenny Nord

 

Jag har hört fler och fler tipsa om att Prag är ett underbart resmål. Vi har länge pratat om, Håkan och jag, att åka på en weekend – typ torsdag-söndag – till kanske Paris eller Rom. Men nu blir jag mer och mer sugen på att uppleva Prag. Det sista jag hörde från en som precis varit där, var att Prag är den mest romantiska plats hon varit på, och det låter ju perfekt! 😀

Men jag fick också höra att hotellet hon och hennes kompisar bott på var under all kritik, vilket ganska tydligt visar hur viktigt det är att hitta rätt på nätet bland alla hotell. Jag har faktiskt aldrig provat att boka hotell via nätet men det känns som om det är det som ligger i tiden just nu, och jag skulle nog prova på det när vår resa blir aktuell. Men jag skulle vara extremt noga och verkligen försöka hitta rätt ställe att boka igenom. Det är en djungel därute, med massor av olika hotell i olika prisklasser och standard. Jag skulle kunna tänka mig att det är lite så att man får vad man betalar för. Man kan ju inte räkna med att få ett fyrstjärnigt hotell för lite jordnötspengar. Men frågan är ju också vad man är ute efter. Ska man tillbringa mycket tid på rummet, äta där och göra mycket på själva hotellet så är ju boendet såklart ännu viktigare än om man bara ska sova några timmar där på natten men för övrigt är ute på stan resten av dygnet, äter på olika restauranger och sköter om allt sådant som frukost och liknande själv.

För min del så skulle jag gärna vilja ha ett hotell med härliga klassiska hotellfrukostar, en mysig lounge där man kan slå sig ner både före och efter turerna ut på stan och gärna en trevlig restaurang för middag ifall man inte vill ge sig ut på stan någon kväll. Rummet ska framför allt vara fräscht och säkert.
Det kanske är dags att börja se sig om lite och kolla upp olika hotell inför vår resa – oavsett om det blir till Prag, Paris eller någon helt annanstans. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Fredrik säger:

    Prag är helt fantastiskt 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Fredrik: Så du har varit där? Det visste jag inte. 😀 Ja, det verkar jättefint! 😀

Kommentarer är stängda.