Allmänt

Tillbaka igen.. :-)

me2

 

God förmiddag på er alla!

 

Jahapp, då var man tillbaka i verkligheten igen då. Hela dagen igår gick åt till att sova, så jag bör väl vara mer än utvilad idag skulle man tycka. Men har man migrän så känner man sig alltid lite halvslö dagen efter också, så det blir en lugn dag idag också. Huvudsaken är att man är på benen igen i allafall. 🙂

 

Dagen började med strömavbrott i hela huset. När jag kom upp och skulle ta kaffe så var det helt dött överallt. Kylskåp, lampor, allting. Jag trodde först att en säkring hade gått, men icke. Så jag klev ut på loftgången för att spana efter grannar och fick höra av en av dem högst upp att hon precis fått gå sju våning upp eftersom hissen inte funkade. Så hela huset var verkligen helt dött. Nu är det igång igen i allafall, så det är bara att hoppas på att det inte lägger av igen. Det är ju oftast maten i kyl och frys man tänker på när det lägger av sådär. Men idag blev det inte så illa tack o lov.

 

Nu ska jag i allafall ta och bädda och göra i ordning lite, och sen är det dags att tina upp lite fikabröd tills mamsen kommer på 11-kaffe. 🙂 Tanken är att jag ska fixa hennes naglar idag. Får se om jag känner mig lite piggare senare på dagen.

Ha nu en jättefin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...