Allmänt

Migrän i stället för naglar.. jag blir tokig!

migran1

 

Hej hej alla!

 

Kikar bara in och kollar läget en sväng innan jag återgår till sängen. Tror ni inte på 17 att jag åkte på  migrän i dag också! Jag börjar bli bra less på att det återkommer med bara några dagars mellanrum. Jag skulle ju egentligen göra naglar idag, eller ja – det skulle jag inte alls egentligen. Eller hur man nu ska säga. 😛 Jag hade tagit fel på vecka. *skratt* Men med tanke på hur jag mådde – och mår – så var det faktiskt lika bra att jag avstod ifrån nagelbygge idag.

Jag har tillbringat större delen av dagen i sängen och min kära mor har varit här och ”assisterat” mig. 😉 Hjärtat är iväg och jobbar i garaget, men han bör komma hem snart, med lite grejer ifrån affären till middagen.

 

migran2

 

Så idag bjuder jag på lite kul bilder på mig själv i risigaste laget..hehe! Snacka om ”bad hairday”. 😛 Hur kan man bli sån bara av att ligga och sova?? Och så mamma då, som inte tar nån hänsyn alls utan roar sig med kameran hur jag än mår…nästan i allafall. 😉

Nehepp, nu ska jag återgå till sängen och vila några timmar till.

Ha en fin dag alla och på återseende senare, eventuellt.. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Fy vad jag lider med dig!!
  Vet precis hur det där känns.
  Jag önskar dig massor av krya på dig kramar.

  Kram H

 2. Cherlindrea säger:

  Helén: Tack vännen! Ja, du lider ju av detta också, stackare. :-/ Mår lite bättre ikväll i allafall, tack o lov. Det har varit lite väl ofta den sista tiden, men jag har kanske hållt på lite väl intensivt med nageljobb. Svårt att säga nej när man tycker det är kul. 🙂

Kommentarer är stängda.