Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Massa blandat från idag! :-D

lilacnails1

Hej hej alla!

Hoppas ni haft en fin dag trots det infernaliska regnandet. Det har jag haft i allafall! 😀

Dagen började på absolut bästa tänkbara sätt! Efter nio ansökningar och tre års väntan i kö fick vi idag äntligen vår drömlägenhet som vi har försökt att få hela denna långa tiden. 😀 Det är helt otroligt! Så den här sommaren har varit och kommer att ha varit en av de mest intensiva men roligaste somrarna jag har haft på många år. Tre stora saker i mitt liv – först min efterlängtade utbildning till nagelterapeut, sedan flytten till den nya lägenheten och så sist men definitivt inte minst – mitt bröllop! 😀

Jag är såå glad idag!  =)))

Förmiddagen tillbringade jag hemma hos en av mina trevliga kunder och gjorde nya sommarnaglar på henne. 😀 Färgerna är inte helt rättvisa på fotot, men det blev riktigt läckra ljuslila glittertippar med knallblå blommor inbyggda i gelén. Såå somrigt!
Innan nagelbygget blev jag bjuden på nygräddade våfflor med glass, sylt och grädde och så ljuvligt kaffe på nymalda kaffebönor till. Tusen tack för en supergod och mysig fika Jenny! 😀

veronica1

Innan jag åkte iväg till Jenny fick jag besök av bästa vännen Veronica som kom hit en sväng på hojen. 😀 Hon tog ju sitt körtkort alldeles nyligen och verkar inte ha det minsta emot regn och kyla..och hagel och drivis och..hehe! Nä, skämt åsido – men här kommer en liten bildsvit på goa Veronica som är tokglad att hon slipper övningskörningsvästen. 😛

veronica2

 

veronica3

 

veronica4

 

veronica5

 

Jag fick en present av henne idag, som hon köpt till mig när hon var i Spanien förra veckan – ett tokfint armband – som jag naturligtvis inte fotat ännu. Det kommer en bild i morgon. Jag är såå himla glad för det och det har hängt på hela dagen.

Massa tack för det gumman! 😀

Nu ska jag fortsätta skratta åt Freaky friday och käka jordnötter och bara softa i soffan. 😀

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende i morgon bitti igen! Jag är nästan fullbokad i morgon så jag kommer att ha mycket att göra. Men lite bloggande hinner jag förhoppningsvis med, och lite packande. 😛

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    Hej på dej 😀
    Grattis till lägenheten en än gång. och jaaaaa jag älskar att köra hoj utan väst gud vad härligt tänker knycka dessa bilder men vet inte hur man gör men jag ringer min bästa vän hon e värsta hackern, eller hur???? kram banan och grattis igen >>>>>>>>

  2. Cherlindrea säger:

    Veronica: De e bara å ringe! 😉 Tack så jättemycket btw! 😛 Är ju bara sååå himla tokglad! 😀

Kommentarer är stängda.