Allmänt

Fullt upp med flytten!

flytt1

 

Hej därute på er alla!

 

Jag ville bara lämna ett litet livstecken ifrån mig så ni vet att bloggen faktiskt inte har lagts ned. 😛 Jag är bara helt uppe i flytten och har varken tid eller ork med något annat just nu. Jag älskar värme och sommar så jag vill inte klaga, men det är ju ändå lite småtypiskt att högsommaren ska komma just när man måste slita som värst. *s* På kvällarna har jag bara slocknat i soffan för att lite senare gå vidare in i sovrummet och sova vidare där. Men förhoppningsvis är vi i ordning snart och då kommer bloggen igång igen – med lite foton från nya stället. 😀

 

Ha en kanonfin dag alla! Jag tittar in när ledig tid finns. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    fin blogg!

    hur är det? 🙂

Kommentarer är stängda.