Allmänt

Ingen vidare värme precis…

evvebusar1

Så jag tror inte det blir någon mc-tur för mig idag. Men vi får väl se hur man känner sig lite senare på eftermiddagen. Nu har jag i allafall fått gjort lite av alla måste-grejer idag, plus att jag har roat mig med att lyssna på morgondagens bidrag i 2:an finalomgången av ESC. Om inte Charlotte Perelli går vidare så ska jag äta upp mina Foppatofflor, det är ju ett som är säkert! *s*

Fotot här är inte taget idag utan under dagarna när det började bli sådär underbart varmt och skönt. Hon är världens tacksammaste lilla fotomodell, gullungen. *s*

Nu ska jag ta mig en liten middagsvila tillsammans med Loxy. Och den här gången tänker jag definitivt inte sova några sex timmar! På återseende om en stund. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...