guldnaglar11

 

Hej hopp alla!

 

Hoppas ni har en lika härlig sommardag som vi! 😀 Staketet är klart ute i trädgården, trätrallen ligger på plats och jag har precis byggt klart en avbruten nagel. 🙂 Jag passade på att ta ett par bilder på dem idag, för det glömde jag sist. En uppsättning glittriga kopparguldfärgade naglar. Riktigt fräscht!

Den här veckan har jag en hel del nageljobb, men sen tar jag ledigt vecka 32 och 33 som jag nämnt tidigare. Kanske även v.34, det återstår att se om jag kan hålla mig ifrån nagelrummet. 😉 Men jag känner att jag måste använda tiden till bröllopet och där är det mycket kvar att göra. Men det går framåt. 😀 Nu pågår diskussioner om tärnklänning och näbbklänningar, och hade jag haft möjlighet så hade jag velat hänga en sån här på min syster.

 

115365577_3

 

Men den ser ju nästan ut som en bröllopsklänning så det kanske inte skulle passa. Hehe! Däremot skulle jag velat ha den själv. 😀 Men nu har jag redan fått hem min klänning som jag är mer än förälskad i. Tyvärr får ni inte se den förän efter bröllopet, men då kommer det desto mer bilder. =))

 

Nu ska jag sätta mig ute på altanen en stund och bara slappa. Om ett par timmar dyker Cornelia upp här, men det är först klockan fyra så jag hinner med lite vila först.

Ha en fortsatt fin dag alla och passa på att njuta av den ljuvliga sommarvärmen! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 1st augusti 2011
Filled Under: Bröllop, Naglar, Skönhet & hälsa