Allmänt

Glassbilen är här – och jag har ingen plats!

glassbilen1

Jag blir ju tokigt frustrerad! Jag sitter här och hör plötsligt Hemglass karakteristiska melodi och flyger upp för att hinna ut innan den far förbi vår parkering. Och så kommer jag på i sista sekunden, när jag står där färdig med pengarna i näven och hunden på armen, vart 17 har jag tänkt att stoppa in den glassen då?? Vi har jordens minsta frys, jag kan inte ens baka kanelbullar längre för jag har ingen plats att frysa dem. Och efter storhandlingen härom dagen så är frysen fullpackad till gränsen för vad den kan klara. Inte ens med den största vilja i världen skulle jag få in ens en glasspinne där.

*suck*

Det var bara att dra av sig jackan igen och ta en negerboll till tröst. Jag tror baske mig jag ska ta två!

Vänta nu… Jag sa väl härom kvällen att jag inte var så illa ute som Håkan när det gäller glassberoende? *skratt* Nej, men jag tänkte ju köpa det för hans skull naturligtvis. Hehe!

Förbaskat retligt i allafall, att man inte kan få plats med det man vill ha. Men en förbaskad tur också, att jag kom på det innan jag stod här uppe med typ två kartonger Choco-crisp och en påse blandglassar. Haha! ”Mamma? Får jag låna en bit av din frys?” *s*

jag11

Man får helt enkelt se det med en smula ironi tror jag.. I-landsproblem..?smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...