mm41
God söndagsförmiddag på er alla därute!
Då kan vi väl säga att jag är tillbaka från det längsta blogguppehållet jag nånsin har gjort sedan jag började blogga för flera år sedan. 🙂 Men det har helt enkelt varit nödvändigt. Jag har haft så extremt mycket att göra under de senaste veckorna, både inför bröllopet, i samband med flytten och med min nagelpraktik så det har bara inte funnits någon tid över. Det är inte bara bloggen som har fått stå tillbaka, jag har heller inte hunnit med att baka som jag brukar, pyssla som jag brukar och så vidare. Men nu känns det som om allt börjar lugna ner sig lite. Vi har fått ganska bra ordning här hemma, nagelpraktiken flyter på som den ska – och jag är numera fru! 😀
Det kommer såklart massor av foton ifrån bröllopet längre fram, men jag har inte någon möjlighet att fixa fotona ännu. Det hände tyvärr något med vår dator under bröllopsfesten, så när vi skulle starta den dagen efter så var den stendöd. Vi lämnade förstås in den på en datorverkstad direkt, där dom ett dygn senare kunde konstatera att det troligtvis kommit vätska i komponenterna så moderkortet hade kortslutit. Datorn var helt oreparabel.
Tack o lov lyckades dom rädda hårddisken åt oss, så numera fungerar den som en extern hårddisk med alla foton och andra filer jag hade där. Men en ny dator fick vi köpa härom dagen, och det var väl inte helt vad vi räknat med efter bröllopet. Men det är alltså orsaken till fördröjningen av alla foton. Jag har inga program inlagda än, speciellt inte någon bildredigeringsprogram. Men jag ska beställa ett PSP idag tänkte jag, och så får jag bara vänta tills det dyker upp. Förutom det så har jag att göra ett tag med att installera allt som ska in i en ny dator, den var nästan tom när vi köpte den. Bara operativsystemet och i princip ingenting mer.
Men här kommer i allafall ett par ärligt stulna foton ifrån min systers blogg, andariel.se, där det finns lite fler foton också. 😀 Ni får hålla till godo med dem tills jag fått ordning på resten. 😉
 
 
100_07521
 
 
Jag – tillsammans med mina två näbbar, Saphira och Evelyn, och bonusbarnbarn Mina.  😀
 
 
 
100_0798
 
 
 
100_08411
 
 
 
Bröllopsvalsen med min stiliga make! 😀
Nu ska vi snart åka en sväng till Alingsås. Det var tänkt Skara idag egentligen, men det blev framskjutet på grund av regnet. Återkommer senare, förhoppningsvis med fler foton snart.
Ha en jättefin dag alla! Det är ju ändå ganska skönt ute, även om det regnar. 🙂
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Då kör vi igen då! :-)”

 1. Sussi (BRAGO) Says:

  Ett jättegrattis till att du har blivit fru nu. Fina bilder ( vill se flera såklart ). Skönt att allt lugnat ner sig och att allt börjar flyta på så du kan blogga igen, jag har saknat att få läsa dina uppdateringar. Kramar
  //Sussi.

 2. Helén Says:

  Stort GRATTIS till dig och vilken vacker brud du var. Ser verkligen fram emot att få se flera bilder samt flera uppdateringar från dig.

  Massor av Grattis kramar
  H

 3. Monica Hansen Says:

  Oj så fina ni är! Stilig Håkan med uniform och du ser ut som en riktig sagoprinsessa:) Fantastiskt!

 4. Cherlindrea Says:

  Monica: Tack så jättemycket! Jag kände mig verkligen sådan också. 😀 Det var en fantastisk upplevelse! 🙂

 5. Cherlindrea Says:

  Sussi: Tusen tack! 😀 Lovar fler foton så fort jag fått igång vårt bredband. Ska bara välja ut några, det är nog runt 2000 foton. Haha!
  Kramizar!

 6. Cherlindrea Says:

  Miah: Tack så jättemycket vännen! 🙂 Kramar om!

Posted by Cherlindrea
Dated: 28th augusti 2011
Filled Under: Allmänt, Bröllop