Allmänt

Höstäpplen… :-)

hostmorgon11

God morgon på er alla!

Nu känns det verkligen att hösten är här. Ruggigt, blött och rått ute, och fullkomligt befogat att tända massor av värmeljus på morgonen. 🙂

Idag kommer min kurskamrat Jessica hit på morgonen för att göra Nail foil på sina naglar. Det är verkligen en superläcker grej det där! Ser fram emot att få hem ännu fler mönster att välja bland, men än så länge har jag i allafall ett tjugotal olika. Idag blir det schackrutigt, kommer foton senare.

Så det blir ett snabbt morgoninlägg här. Måste hitta fixa i ordning mig lite först, och lilleman ropar för fullt uppe i sovrummet. 😛 Men förhoppningsvis hinner jag kika in lite mellan nagelvarven under dagen.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...