Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Höstiga guldglittrande naglar och Honda 500! :-)

brown2

Hej hej alla!

Då var dagens naglar klara och jag sitter med en kopp kaffe och väntar på min mor som ska få en manikyr idag. Det blir lite oljebad, peeling, mask och massage plus lite stärkande lack på naglarna och nagelbandsfix.

Förmiddagens naglar är gjorda i brunt glittergelé med lite större guldbruna glitterdots på. På nagelplattan ligger min favorit, camouflagegelén. 🙂 Tre naglar på varje hand är smyckade med nailstickers i form av hjärtan och en liten blomma. Härliga höstfärger tycker jag! 😀

brown1

Nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med bästa kompisen Veronica och mitt kaffe. 🙂 Btw, så fick jag den urcoola motorcykeln på posten idag som jag beställde till hjärtat! 😀 Snacka om snabb leverans, me like! :-)) Så nu ska älsklingen få sin Honda 500 när han kommer hem. Nu hoppas jag att mina nagelprylar kommer snart också, men det är lite längre leveranstid ifrån Hongkong.

hondapryl1

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hej gumman 🙂
    tänkte kolla ifall du har möjlighet att fixa mina naglar när jag kommer ner till borås nästa gång? det är runt 14-16 okt.. eller lite tidigare än så..
    vore underbart 🙂

    pusspusspuss

  2. Cherlindrea säger:

    Miah: Hej vännen! Ja, finns det tid så självklart! 🙂 Men jag är ganska fullbokad, så när vill du komma? Vi måste boka en tid i såfall, för jag har inga drop in-tider så att säga. Nu är jag nästan fullbokad i två veckor framöver men det finns lite luckor här och där. Kramar om!

Kommentarer är stängda.