Allmänt

God natt därute alla!

tartlock1

God kväll på er därute alla!

Hoppas ni har haft en skön dag i sensommarsolen. 🙂 Själv har jag haft fullt upp idag, med allt ifrån naglar och trädgårdsarbete till fika och bakning. 😀 Jag gjorde ett försök att ”nailfoila” mina naglar själv, vilket inte var helt lyckat. *s* Inte lätt att göra vissa saker på sig själv helt klart. 😛

Sedan har jag testat att göra lite nya roliga nageldesigner med mitt nya glitter som jag köpte på senaste elevkvällen. Det var längesen som jag ens hade tid att sitta och göra sånt där för skoj skull. Det är fullt upp hela tiden. På eftermiddagen kom mamsen förbi med fikabröd och vi tog en kopp kaffe på altanen innan jag tog tag i att klippa gräsmattan och kratta löv. Och nu på kvällen satte jag igång med tårtbak, vilket leder mig till rubriken här – vad tusan har jag för otur idag egentligen?!

Jag har ofta köpt såna där färdiga tårtlock, tycker det är perfekt att ha såna hemma ifall man får för sig att göra en spontan tårta. Jag har aldrig haft några problem med dem, i varje fall inte sedan de vita tårtlocken kom. Det är andra gången som jag råkar ut för ett lock som är totalt sprucket kors och tvärs och som kraschar mina tårtplaner. Så nu har jag faktiskt reklamerat det här locket, för första gången i mitt liv. Inte för att jag nödvändigtvis vill ha tillbaka 33.95:- utan mer för att förhoppningsvis uppmärksamma Ica på att det verkar vara nåt fel på de där locken. Det hör väl kanske inte till vanligheten att man står och bakar en tårta klockan 23 på kvällen, men nu råkar det vara det jag gjorde och det är ju upp till var och en när man bakar liksom. 😛 och då är det inte helt enkelt att hitta ett nytt tårtlock nånstans.

Hur som helst – nu ska jag svälja den irritationen och gå och lägga mig. I morgon kommer tre tjejer för att få nya naglar och jag vill gärna vara utvilad tills dess. 🙂

Hoppas som sagt att ni har haft en riktigt skön dag. Hinner jag inte titta in i morgon bitti så ska jag försöka få upp lite bilder på morgondagens jobb på kvällen i stället.

Sov så gott när det är dags alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...