Allmänt

Tidig morgon med dagens Vill ha.. ;-)

datormorgon1

God morgon alla!

Då satt man här igen, efter en totalt sömnlös natt. Men jag har legat still i sängen största delen av natten i allafall, så jag skulle få lite vila inför dagen. För om en kvart kommer en tjej för att göra naglar så idag är jag tidigt på benen.

Det verkar bli en lika skön höstdag idag också, utan sol men frisk och mild. Det blir nog en promenad med lilleman lite senare, men än så länge sover han som en stock. 🙂 Han lär nog dock vakna när det ringer på dörren. 😛

Men nu ska jag ta och tända upp nagelhörnan och ställa in kaffekannan. Idag ska hjärtat iväg en sväng till Bike i Trollhättan där han köpte hojen, och jag roade mig med att göra ett litet ”vill-ha”kollage. 😀

Så här har du, älsklingen, så du vet vad du ska titta på idag..hehe!

onskelista-bikeline

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Den vita var riktigt snygg 🙂

    Kram H

Kommentarer är stängda.