Allmänt

Höstigt i dag också…

mellis1

Hej hej därute alla!

Hoppas dagen varit bra såhär långt. 🙂 Själv tog jag mig en lagom liten sovmorgon idag också, men nu kommer jag att ha fullt upp några timmar framåt. Bland annat hoppas jag på att jag ska få ta en tur till vårt postutlämningsställe senare, och hämta ut paketet som fastnade i tullen. Det har fixat sig nu och dom har släppt iväg försändelsen. Senast jag kollade så hade den lämnat Borås huvudpostkontor och var på väg till mig. 😀 Har jag tur så kanske det kommer lite andra grejer också idag. Det är rena julafton här hemma för tillfället. 😛

Annars var det en mysig kväll igår, och hjärtat som jobbar tre dagar på raken nu, slutade tidigare igår så han kom hem över natten. 🙂 Känns mycket bättre än när han är borta tre dygn i streck. Så vi fick en liten bonuskväll med varma mackor och supergodaste glassen Häagen-Dazs innan vi hoppade i tidig säng eftersom maken skulle upp tidigt i morse.

Nu ska jag äta en skål med favvoflingorna och sen är det dags för en Loxy-tur. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...