Allmänt Djur

Kloklippning mitt i natten… :-P

loxymorgon84

God morgon på er alla denna småruggiga lördag! 🙂

Då satt man ensam med kaffekoppen igen då. Min älskling åkte iväg till jobbet tidigt i morse, och jag var så trött när han sa hej då att jag nästan glömt att han gjort det när jag vaknade några timmar senare. Man känner sig nästan lurad. *s*
Loxy har inte vaknat än. Han verkar inte ha några större planer på att göra det den närmsta tiden heller. Under den här årstiden skulle han nog hellre gått i ide om han fått välja. Själv tycker jag hösten är ganska mysig, men jag vet precis hur jag kommer känna mig om en månad eller två. Då hade jag gärna gjort honom sällskap i det där idet. 😛

Sassie har jag sällskap av i allafall. 🙂 Visserligen sovandes, men han ligger bredvid mig och spinner i sömnen. Skulle tro att han är ganska trött idag han också, för han fick en smärre chock i natt. Jag fick nämligen inte sova, på grund av den där lilla hårbollen som rusade upp och ner i trappan, jagade inbillade flugor och förde ett himla liv. Det värsta var att någon klo på ena baktassen blivit för lång och klickade och skrapade i parketten, så oväsendet var enormt i den nattysta lägenheten. Till sist stod jag inte ut utan rusade upp och grep katt och klotång och satte mig i köket och klippte klor. Haha! Inte nåt Sassie är sådär superförtjust i och ingenting han väntade sig skulle hända mitt i natten. 😛 Han brukar ändå vara ganska snäll även om han morrar konstant, men i natt var det ett himla fräsande. 😀 Skulle tro att han tyckte det var ett j***a tilltag att sätta igång med nåt sånt nattetid. *s* Men han var säkert nöjd efteråt, om inte annat så var jag det. 😉

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och sen är det nog dags att gå upp och väcka min sjusovarhund så han får komma ut på första morgonturen. Hoppas ni får en superfin lördag alla och må så gott!

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...