Allmänt

Morgonlek på datorn… :-)

image201110090001_3

Dagens huvudnyhet – Jag! 😛 Hehe!

Nej, skämt åsido, men jag upptäckte en massa olika funktioner på min webcam som jag inte känt till tidigare, eller ja – snarare så upptäckte jag min webcam över huvud taget. Hehe! Det tog mig nästan en timme att bara få i gång den. Ibland går det tekniska även över mitt nördiga huvud..*skratt*

Nu har jag i allafall varit ute på en ordentligt kylig morgonpromenad med Loxy, i nytvättat blött hår instoppat under hoodluvan och med kaffekoppen i vinglig hand. Jag måste verkligen köpa en termosmugg. Det är ju omöjligt att balansera sig fram med en öppen mugg på hundrundorna och dessutom hinner det bli iskallt en morgon som denna.

Hur som helst så var det en riktigt vacker morgon, kylan till trots. Och det hörs att det är söndag idag, för det blir en speciell slags tystnad ute, en dagen-efter-tystnad av något slag. 🙂 Inte en människa såg jag nånstans, och ingen hörde jag. Det var bara lilleman och jag i hela världen.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska sätta mig i nagelrummet och pyssla lite. Hoppas ni får en härlig söndag därute idag alla! Det verkar ju bli en fin dag om man ska våga lita på hur det ser ut nu. 🙂

Ett hett tips för hästintresserade idag är Hästmässan i Borås som pågår på Åhaga. Från 120:- till 170:- i entré och det utlovas något både för den som lever med hästar dagligen och för den nyfikne. Kanske vore något?! 😀

ponny1

Må så gott och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...