Allmänt

Sweet Dreams…

loxynatt61

God natt och sov så gott alla därute!

Jag har haft ännu en lång och arbetsam – men rolig – dag i nagelhörnan, och orkar faktiskt inte göra så mycket mer ikväll. Dessutom har värken från fallet över stegjäkeln satt in ordentligt nu på eftermiddagen, så jag börjar nästan tro att jag har spräckt ett revben eller nåt. Eller nej, det tror jag väl egentligen inte, men ont som attan har jag i allafall.

Det blev en jättetrevlig dag tillsammans med tjejerna som skulle fixa sina naglar, och min käre make lagade sin tokgoda kabanossgryta till middag och bjöd mig på idag. 😀 Min goa gubbe! <3 Efter det blev det en mysig stund i soffan med Stolthet och Fördom, som pågår än. Men jag tror inte jag orkar se klart den ikväll, vilket inte gör så mycket eftersom jag sett den förr. 😉

Så nu ska jag gå och lägga mig, och försöka återhämta mig lite tills i morgon. 🙂

Ha en riktigt god natt alla och sov så gott! På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Krya på dina diverse blåmärken, bulor o annat! Du hade tur i oturen! O kom ihåg som min gamla tränare alltid sa: Det som inte dödar, det härdar! Så du kommer inte känna ett dugg om du skulle ramla över en stege igen :)Ha de bäst nu!
    KRAM

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Haha, tack! 😀 Känns lite bättre redan i dag faktiskt men jag är stel som 17! *s* Härligt dock att veta att jag kan ramla över stegar hur mycket jag vill framöver. Haha! Kraaamiz!

Kommentarer är stängda.