Allmänt

Mysfredag!

myskvall1

God fredagskväll på er alla!

Nu har jag krupit upp i soffan med en kopp te, gosigaste vovven och senaste numret av Naglar i Norden. 😀 Tidningen kom härom dagen men jag har bara haft tid att bläddra lite snabbt i den. Nu ska jag lusläsa den och frossa i alla snygga naglar. 🙂

Kvällens naglar blev fadade röda glitternaglar med ett par små snögubbar i fimo, men jag glömde helt bort att fota dem tyvärr. Jaja, det är mycket naglar nu så det kanske inte gör något. 😉 Jag ska i allafall ta och fota dem för egen del när det är dags för återbesök. Det är verkligen superroligt att sitta och titta igenom alla bilder ibland och se hur den egna utvecklingen ser ut.

*

myskvall2

*

Lillgubben sitter bredvid mig i soffan och vill ha uppmärksamhet, han tycker nog att jag försummat honom lite idag. 😛 Jag har suttit och grejat i nagelrummet precis hela dagen så det kan väl kanske ligga något i det. *s* Men jag har äntligen fått klart mina provtippar på de 40 olika soak off-geléerna jag köpte för ett tag sedan. Jag håller på att göra en provkarta på alla färger och med tanke på hur länge det ska härdas så tar det en himla tid. Men nu är tipparna klara så nu ska dom bara monteras också, sen ska provkartan vara klar.

*

Nåja, nog om det. 🙂 Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med min tidning och gosa med min hund och bara ha det skönt. 😀

Ha en jättefin fredagskväll alla, och på återseende senare!

*

myskvall3

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...