Allmänt

Film, glass & choklad – en fuskkväll! ;-)

pm_splash_final_hv_03

Hej hej alla!

Då var det dags att byta kanal och försöka ta sig in i en film som redan gått i en halvtimme. 😛 Vi har nämligen suttit och tittat på A perfect man här i kväll, en så charmig film tycker jag. 😀 Men nu är det – med en liten snabbtitt på nyheterna och Juholts avgång (det var väl ändå på tiden) – dags för Day after tomorrow. Sen får vi se om vi orkar titta på hela filmen. 🙂 Både hjärtat och jag är ordentligt trötta redan, och jag ska upp i någorlunda tid i morgon i allafall, för kl.11 kommer syrrans kompis hit för att fixa sina naglar. 🙂

***

carte

***

Vi har dessutom fuskat lite i kväll, i vår nya nyttiga mathållning, utan godis, snacks eller liknande. Ikväll blev det dock lite gott, bland annat Carte D’ors tokgoda vaniljglass! Gillar ni vanilj så ska ni absolut testa den här. Den är absolut gudagod! 😀

***

lindt_excellence_caramelintense

Förutom glassen delade vi även på en kaka mörk choklad från Lindt, den absolut godaste av dem alla hittills, nämligen Caramel Intense. Vi har testat flera olika av Lindts sorter, men den här slog alla andra. Sååå supergod!! 😀

***

Från lördagsgodis till lite annat. Det ser ut som om vintern tänker hänga kvar i allafall ett par dagar till. Det är ordentligt snöigt ute nu ikväll, och nu kommer köldgraderna också. Men har vi tur så stämmer årets väderspådom – att vi ska få en väldigt tidig vår. Låter bra tycker jag. 🙂 Men den här vintern har ju inte varit speciellt hård, så än så länge har jag inte börjat få vinterpanik. Men våren är ju efterlängtad ändå förstås. =))

Nu ska jag kika lite på Day after tomorrow och så får jag se hur länge jag orkar hålla mig vaken. *s*

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilken härlig kväll. 🙂
    Bra filmer båda två tycker jag. 😀
    Kramar

Kommentarer är stängda.