Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Dags för vidareutbildning på Borås nagelskola! :-)

bn

***

Hej hej alla!

Nu har jag äntligen tagit tag i en sak som jag tänkt och velat göra länge men inte fått tummen ur för, nämligen anmäla mig till fortsättningsutbildningen på akryl- och glasfiber! Så nu ska jag återigen sätta mig i ”skolbänken” på Borås nagelskola och det ska bli så himla kul! 😀 Dessutom – också en sak som jag planerat ett tag nu – så ska jag utbilda mig inom ögonfransförlängning, även den kursen på Borås nagelskola. Så redan nästa månad börjar jag utbildningarna. Ser såå mycket fram emot det! =)) Jag var nere på skolan idag för att inhandla lite material, och därnere pågick makeup-utbildningen för fullt. Det såg också jätteroligt ut, kanske något att tänka på längre fram… 🙂

***

godisfimos1

***

En annan kul grej, det här paketet kom på posten idag. 🙂 Jag har äntligen hittat en sak som jag letat efter länge, nämligen fimofigurer till nageldekoration i form av godis, Engelsk konfekt. 😀 Det är så läckert så det inte är klokt! =)) Min nästa nageluppsättning på mig själv ska ju lätt bli godisnaglar. 😛

I paketet kom även en ny glittergel som jag hade beställt, Midnite från Light Elegance. Ursnygg! Men jag fick även åtta andra glittergeléer i veckan som jag inte har visat än, så alla kommer på bild i ett senare inlägg.

Nu ska jag ta mig en liten brejk innan det är dags att laga middag. Ha en fortsatt fin dag i snön alla, och på återseende senare ikväll! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. vad skoj!! jag tycker det verkar spännande med nagel och fransförlängnings utbildningen=)

  2. säger:

    Du är duktig! Nu har jag matblogg igen, välkommen – http://monicasockerfritt.blogspot.com/

Kommentarer är stängda.