Allmänt

Väntar på min onyttiga middag… ;-)

nagelrum1

***

Hej hej därute alla!

Idag har det varit en ordentligt kall dag i vår lägenhet. Så fort temperaturen sjunker ute så gör den det inne också. Jag är precis iskall om händer och fötter, trots att elementen går för fulla muggar. Det blir nog till att tända upp ordentligt med värmeljus i nagelrummet ikväll, för just nu är jag så stel i fingrarna att jag knappt kan skriva på datorn. Otroligt irriterande! Men de här husen är mer eller mindre kända för att vara kalla vintertid. Min mamma som har bott här många år har haft problemet länge. Men de senaste två vintrarna har hon fått det varmare, efter att hon klagat hos hyresvärden, så det är nog vad vi måste göra också.

***

Just nu sitter jag här och väntar på just mamma, som ska komma och hämta sin pellisprick innan det är dags för kvällens nagelpyssel för min del. 🙂 Han har varit hos mig sedan tidigt idag, medans min mor och moster botaniserat i Knallelands butiker. Men jag väntar mest på dem på grund av att jag håller på att svälta ihjäl och dom ska köpa med sig Mc Donaldsmat hem till mig. 😛 Jag kände verkligen för att svulla i mig riktig skräpmat idag. Jag har varit så supernyttig ett tag att det står mig upp i halsen. Nästan i allafall. 😉 Jag är egentligen ganska nöjd med min nya diet, men ibland känns det gott att fuska. =))

***

Nu ska jag i allafall kila ner och starta upp nagelrummet så har jag det gjort när min mat kommer. 🙂 Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende ikväll! Förresten – gå gärna in och gilla min nya facebooksida – Indra’s konstnaglar & nageldesign. 😀 Jag kommer försöka lägga upp lite tävlingar, nageltips och annat där allt eftersom.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...