Allmänt

Överraskningsfika för mamma!

mamma0

God kväll på er alla!

Då var denna lördagen till ända, och den har gått fort förbi för min del. Först sov jag bort en hel del av förmiddagen, eftersom jag inte fick sova natten som var. Därefter halvlåg jag i soffan med laptopen på magen och knåpade ihop ett litet presentkort som vi skulle ge till mamma. Eftermiddagen tillbringade vi hos mamma med tårta och trevligt sällskap och så fort vi kom hem tände hjärtat grillen och bjöd mig på kyckling med potatiskroketter och sallad till middag. 😀

Det var första dagen idag som jag gick nånstans utanför hemmet sedan jag fick inflammationen i armen, och det var både underbart och jobbigt. Härligt att få komma iväg på något och få lite variation på de långa dagarna, jobbigt eftersom jag fortfarande har sådan värk och det är påfrestande att sitta bland massa folk och hålla masken. Men det var ju bara min familj så det gick ändå bra. 🙂 Här kommer en liten bildsvit från idag. För omväxlings skull är jag med på en och annan bild, eftersom jag inte kunde fota med en hand, så det var lillasyrran som höll i kameran idag. 😉

***

mammas01

***

Lite småstressad mamma som inte var beredd på våldgästning idag. 😛

***

mammas111

***

Lillasyster Nicoles ”svärfar” och hennes bonusdotter. 🙂

***

mammas22

***

Nyfiken Elliot och Nicoles ”bonusson”. 🙂

***

mammas32

***

Nikki’s sambo Fredrik, pappa till småstjärnorna på fotona innan. 🙂

***

mammas43

***

Hjärtat och jag. 😀

***

mammas52

***

Finaste lilleman! 😀

***

mammas62

***

Min make, jag och Loxy studerar fikabordet. Det är mer inbjudande än våra miner ger intryck av… 😛

***

mammas72

***

Tre generationer! 😀

***

mammas81

mammas91

***

mammas101

***

Härlig bildserie på mamma när hon får sin present! 😀  😀

***

mammas112

***

Mattes lilla älskling! <3

***

mammas122

***

Riktigt mumsigt kalasbord, med White Lady – jordens godaste tårta! 😀

***

mammas131

***

Avslutningsvis, en par pics på Nicole som beklagar sig över sina naglar som hon tycker att jag borde bli frisk för att kunna fixa. Bortskämda unge! Hehe! 😛

Det har i allafall varit en jättetrevlig spontan eftermiddag hos mamma, och jag tror hon var riktigt glad hon också. 😀

Nu ska jag slöa på soffan resten av kvällen, kolla om det finns något att se på tv och hoppas på att jag slipper värk i natt så jag får sova. Ha en fortsatt fin lördagskväll alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...