Allmänt

Såå varmt idag!! :-))

te12

***

Hej hopp därute!

Hoppas ni har en fin dag alla! 😀 Det är helt sjukt!! Det är 20 plusgrader ute i skuggan! Så himla underbart! Visserligen kan jag inte springa ute så som jag skulle vilja, men jag njuter av det likaväl. 😀

Sitter i telefon med min farbror och kollar upp lite olika mobilabonnemang, för nu är det dags för ny mobil. 😉 Min har mer eller mindre gett upp nu och jag håller på att bli galen! Den laggar som 17 hur jag än uppdaterar och fixar med den, så nu ger jag upp. Det blir en iPhone4 såklart, jag är ju ett iphone-freak. 😛 Gäller bara att hitta bästa erbjudandet utan att behöva byta mobilnummer.

***

iphone-4s

***

Vad sysslar ni med annars då, denna fina dag? Hinner ni vara ute nånting i den härliga värmen eller är det bara skola och jobb? Jag hoppas det blir lite grillning ikväll till middag, men det beror på när min käre make kommer hem från jobbet. Han är i Skövde på ett möte idag så det blir lite senare än vanligt. Men förhoppningsvis blir det inte för sent för att starta grillen i allafall. Ska sticka ner i köket och plocka fram nåt ur frysen som vi kan ha till middag. 🙂

Men nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal och letande efter mobilabonnemang. =))

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...