Allmänt

J****a väder!!

regn13

Hej därute alla!

Vilket j****a (rent ut sagt!!) fruktansvärt sommarväder!! 🙁

Jag har faktiskt ett ganska långt tålamod med vädret, försöker att tänka att växterna behöver vätan, man kan hitta på roliga saker inomhus, det finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder och bla, bla, bla i all oändlighet! Men nu är även mitt mått rågat!

JAG VILL HA SOMMAR!!

Hela vår fina lilla trädgårdstäppa håller på att regna bort, det är grått och mörkt och i natt fick jag till och med dra på mig ett extra täcke för att jag FRÖS! I Juni??!! Det är så himla tråkigt! Men jag vet också att jag blir ännu mer deppig om jag spär på det hela med negativa tankar, så nu är det nog. Nu har jag öst ur mig lite frustration, och förmodligen talar jag för halva Sverige. De flesta verkar vara urless på vädret, det ser man om inte annat på alla otaliga väderilskna statusuppdateringar på facebook.

Hur som helst – nu ska jag snart sätta igång med en fransförlängning och det är i allafall roligt. 😀 Jag har precis fått klart rummet inför dagens jobb och fick en liten stund över innan det är dags. I eftermiddag kommer dessutom min lillasyster Nicole på ett litet frans- eller nagelbesök – vi har inte bestämt oss för vilket än.. 😛 så jag kommer att ha att göra hela dagen. Allt som drar tankarna ifrån det obefintliga sommarvädret är bra just nu.

Hoppas i allafall att ni får en fin dag därute, trots regn och rusk.

Jag återkommer lite senare, men fram tills dess – ha det så bra alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag har DAGENS BLOGG hos mig nu. Så vill du vara med är det bara att kika in 🙂

    Du får ha en riktigt mysig dag!

Kommentarer är stängda.