Allmänt

Yes! Den här gången åker jag med! =))

hd-gamla1Det var en hårsmån ifrån att jag inte skulle kunnat åka med till Westerngaraget idag heller. Jovisst, jag skulle ringa Helén om jag inte fick tag på hundvakt och så skulle vi ta bilen ut, men det kändes ju inte heller speciellt roligt, att behöva snuva henne på en mysig mc-tur med kompisarna bara för att jag har en odrägligt bortskämd hund som inte kan vara ensam hemma, bara för att hans korkade matte har slarvat med ensamhetsträningen. smiley Nej, det lutade skarpt åt att jag hade stannat hemma i allafall i kväll, eftersom mamma har möte igen, samma tid som turen är planerad.

Men min goa, gulliga, världens snällaste mamma hoppar över sitt möte ikväll och ställer upp som hundvakt i stället, så att jag ska få följa med ut den här gången. smiley Och det ska bli så himla kul! Jag är toknyfiken på att se det där stället så som alla dom som varit där pratar om det.

hdspanne1

 

Det här Harley-Davidsonbältet köpte Håkan till mig därute förra torsdagen när dom var där, och idag när han kom hem ifrån jobbet så satt det på ett toksnyggt handgjort läderbälte med ett riktigt fint mönster i, som en av hans arbetskamrater har gjort. Jag tänkte att jag skulle premiäranvända det ikväll när vi åker ut till Westerngaraget. smiley

Men nu ska jag lägga mig och vila en stund, annars får jag inte följa med för Håkan av den anledningen – för lite vila. Jag har ju liksom inte sovit så mycket de sista dygnen. Må så gott alla. Jag återkommer senare med foton ifrån turen och ifrån Westerngaraget.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...