smileys_73486016

God fredagsförmiddag på er alla!

Idag är det en riktigt bra dag! 😀 Jag har inte skrivit så mycket om det här på bloggen, men det har varit en ganska lång, osäker tid för mig och min gubbe ett tag tillbaka. Det är omorganiseringar i hela försvaret och alla ska placeras på olika platser och tjänser, och ingen har vetat vart – förrän i går. Vi har varit ganska nervösa för att Håkan kanske skulle placerats så långt bort att vi skulle tvingas flytta ifrån stan, något som ingen av oss vill. Bara tanken på att behöva släppa vår underbara lägenhet som vi kämpade i tre år för att få har varit milt sagt oroligt.

Men igår kom alltså ”domen”. Och Håkans nya placering är KA4 i Göteborg! 😀 Det var det första stället han var på som officer för många år sedan, så nu sluts cirkeln och han avslutar sina sista arbetsverksamma år på samma plats. 🙂  Det blir förstås en hel del förändringar men tjänsten är densamma även om det kommer innebära lite andra saker än på F7. Och pendlingsmässigt blir det ca 8 mil mindre, bara det är ju en förändring till det bättre. Men bäst av allt – vi behöver inte flytta! 😀 Jag var ju livrädd att vi skulle tvingas styra flyttlasset upp till norrland eller ner till blekinge. Underbara, vackra ställen men det är ju här vi har vårt liv och det kändes inte alls roligt att tänka på att man kanske måste flytta i ett par år, för att sedan göra samma sak igen när det är dags för pension.

Jaja, nu blev allt till det bästa och vi är förstås tokglada, både maken och jag. 😀

Nu är det dags för mig att förbereda för en fransförlängning, men bjuder på några pics ifrån en mc-tur i veckan som gick till ett 50-tals café i Härryda, där det serveras amerikanska pannkakor med färska bär och glass. 😀 Själv var jag inte med men vi ska ta en tur dit igen nån dag innan det stänger igen, så att även jag får njuta av menyn. =))

***

fik1

***

fik2

***

fik3

***

fik4

***

Drygt 35 hojar var med så det var en riktigt kul tur! 🙂

Ha en fin fredag alla och en härlig helg!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Vilken lättnad, ingen flytt!! :-D”

 1. Elina Says:

  Tjo!
  Jag har inte skrivit här på lääänge, men följer fortfarande. 🙂 Ville bara säga det egentligen. Och gratta till ”o-flytten”! Så skönt! 😀

 2. Emma Lannebrink Says:

  Hej! Nu är det så att eftersom vi har gjort ett bloglovin byte, så tänkte jag berätta att jag har en ny blogg.
  http://nattstad.se/adhdochfoto , är min nya 🙂
  Säg till om du vill göra bloglovin byte där med!
  kram

  min gamla blogg är http://adhdochfoto.blogg.se

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th september 2012
Filled Under: Allmänt, Mc-liv