Allmänt

Soldyrkaren

soldyrkare1

 

Jag vet att jag har nämnt det förut, men här kommer ett klart bildbevis på min tokiga, solälskande hund som bara vägrar att ha något med skugga att göra. Han blir riktigt grinig när jag tar in honom ifrån solen med jämna mellanrum. *skratt*

 

 

 

soldyrkare2

 

Jag tog en hel serie bilder på honom vid det här tillfället men sen var jag tvungen att tvinga in honom en stund för att han skulle svalka av sig. Han var verkligen tokvarm. Och ändå var det inte så himla lång tid han låg där ute.

 

 

 

 

soldyrkare3

 

Men eftersom han absolut vill vara med därute på balkongen och göra oss sällskap när vi är där, och vi är där mest hela dagarna nu när vädret är så här underbart, så kom jag på hur jag skulle lösa det hela. Så nu ligger han i sin lilla koja i en utav balkongstolarna. smiley Värmen får han ju forfarande men däremot ingen gassande sol.

 

 

 

 

 

soldyrkare4

Helt perfekt, hälsar lilleman. smiley

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...