Allmänt

Underbara ljuvliga Grebbestad! <3

Hej därute alla!

Efter en lite grå och blåsig ankomstdag igår, så har underbara Grebbestad bjudit på härligt väder idag! 😀

Vi hade ändå en supermysig kväll igår, med middag på restaurang Hertigen och sedan lite godis och mys i stugan med en film på datorn.

Idag började vi dagen med en promenad till Sportshopen redan strax över nio på morgonen. Vi tog en liten omväg men trevligare promenad för lilleman och var framme stax innan öppning vid 10. Jag hittade precis det jag var ute efter, ett gäng vita och svarta enkla toppar och ett par vita Svea-skor, och gick nöjd därifrån. Efter en fika på plats så promenerade vi hemåt mot stugan igen.

***

***

Mina nya fina skor! 🙂

***

När vi kommit tillbaka till stugan lämnade jag maken och vovven på altanen och gick ut på en egen liten shoppingrunda. 😀 Bland annat köpte jag en liten dekorationssten till min pappas grav med texten ”Världens bästa pappa” som jag ska lägga dit när jag kommer hem och ska sätta lite nya blommor där. Och en liten present till min systers kommande bebis blev det också. 😛 Men det bästa var t-shirten jag hittade till Håkan. Haha! 😀

***

***

Japp, så är det!! Haha!:-D

***

Efter en liten middagsvila (före middagen…:-P ) gick vi ut på en promenad längs bryggan och tittade på alla fantastiskt vackra båtar, njöt av solen och värmen och letade efter kvällens middagsställe. Nu minns jag inte vad restaurangen hette men vi fick ett perfekt bord precis vid bryggan och maten var ljuvlig!

***

***

Närmare vattnet kan man knappast komma om man inte vill äta på kajkanten. 😛

***

***

Lilleman låg och sov på stolen bredvid mig i sin rymliga petfly-väska. Den väger ton att dra omkring på men den är så himla bra att ha när man går in och äter eller han av nån annan anledning behöver sitta i väskan. Han börjar ju faktiskt bli lite gammal nu min fina ögonsten och orkar inte ränna med på hur mycket promenader som helst. Idag har han dessutom varit lite kinkig i magen också, efter nån ny hundtuggis som jag köpte till honom igår. Så han var inte sugen på restaurangmat i dag utan sov gott i sin väska. (Bilden ovan är ifrån gårdagens middag). Tittade bara ut lite då och då och småmorrade på servitrisen. Etterkusen!:-D Men väskan är stor, rymlig och stabil och han använder den gärna som säng hemma så vi släpar glatt med oss åbäket. 🙂 Vad gör man inte för sin skatt! 😉

Efter en härlig laxmiddag och en god men alldeles för stor cider till mig..hehe..knallade vi vidare utmed hamnpromenaden bort till Ica för att inhandla lite smått och gott till kvällen. Tanken var väl att vi kanske skulle kollat på nån film ikväll igen och behövde lite mysproviant. 😛 Men det blir nog inte så mycket av det. Vi har suttit och läst, småpratat, druckit lite Irish Coffeé och Baileys och själv har jag återigen varit ute på egen hand, denna gång med kameran i högsta hugg. 🙂 Det blev bara en liten tur nedåt bryggorna och några foton på fina Grebbestad i kvällssolen, och sen har vi bara suttit och njutit på altanen igen. Och klockan är redan 22, så ska vi ut och röra på döfläsket i morgon så är det nog sängdags snart. 🙂

Hoppas ni har det lika skönt som vi, vart ni nu är i landet! 🙂
På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...