Allmänt

Väskan fungerar perfekt som säng… ;-)

loxybag1

Ja, alltså om man kikar noga igenom nätet så ser man att lilleman faktiskt ligger därinne. *skratt* Om någon nångång har fått för sig att det är jag som trycker ner Loxy i en bärväska för min egen skull (vilket jag har hört små rykten om…smiley), så kan ni tänka om nu. smiley Loxy är tokig i sina väskor och så fort jag plockar ner hans bärväska ifrån hatthyllan så hoppar han i och sätter sig där för att vänta på att vi ska gå. 🙂 Men ikväll plockade jag fram en äldre bärväska för att mäta den och se om den var tillräckligt stor för Loxy. Det är nämligen den väskan som är garanterat flyggodkänd av de jag har, och vi ska ju flyga upp till Umeå om lite drygt 14 dagar. Loxy blev helt sjövild när jag kom med väskan och hoppade i direkt och då var väl klockan kanske ca 20.00 skulle jag tro. Vi kunde snabbt konstatera att väskan är alldeles för liten så jag har ägnat kvällen åt att leta efter en ny att beställa på nätet, som jag hinner få i tid innan resan.

loxybag2

Men att den var för liten hindrade inte min lilla knäppgök. Hehe! Nu är klockan lite drygt 22.10 och han har legat i väskan och sovit här i soffan sedan jag tog fram den. smiley Här kikar han upp en snabbis men han kröp snabbt ner igen och nu ligger han ihopkrupen som en liten ostbåge i den här lilla väskan igen. Så som sagt – Loxy tycker om sina väskor… smiley smiley

Jag har hittat en större transportväska som jag troligtvis kommer att beställa, på Lollipup.se men jag var tvungen att maila dem först för att fråga om det är säkert att jag hinner få den i tid. Så nu väntar jag på svar och får jag klartecken därifrån så beställer jag den så fort jag kan. Återkommer med bild om det blir aktuellt med köp. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...