Allmänt

En riktigt klassisk höstdag…

IMG_6944

***

God kväll alla!

Idag har det nog varit den första riktigt mörka, regniga och trista höstdagen som jag kan komma ihåg detta år. Så där riktigt höstigt, där löven blåser omkring och ligger sorgligt blöta överallt. De vackra färgerna börjar ge sig och i stället ligger det en matta av löv över hela vårt område. Annat var det när solen sken och det var 20 grader varmt ute. Man tillbringade dagarna med att promenera runt och bara förundras över de brinnande träden och alla härliga höstdofter. Men det är ju den årstiden nu och bara att acceptera regnet också även om man inte gillar det. 

***

IMG_7059

***

Vi kom i allafall i väg till träningen i morse, trots regn och försovning. Vi brukar försöka komma i väg så tidigt som möjligt på morgonen, men idag var vi inte där förrän efter 10. Jag vaknade över nio i morse men jag sover fortfarande dåligt på grund av värken i axeln på nätterna, så det är kanske inte så konstigt. Vi brukar för övrigt inte hålla så stenhårt på tidig träning på söndagar, det är ju ändå söndag. 🙂

Själv kan jag ju inte göra så mycket annat än att gå på crosstrainern eller cykla men det känns i iallafall så himla skönt att komma iväg till gymmet. Det känns bättre resten av dagen när man börjat med att röra på sig.

Sedan har jag haft tvättdag idag. Herregud, så mycket tvätt vi hade samlat på oss! Jag har glömt att köpa tvättmedel och det hinner bli en hel del på kort tid, speciellt träningskläder. Nu hoppas jag att jag får plats att torka den sista tvätten nånstans, för det är fullt på torkställ och i torkskåp. Man får hänga tvätt i hela lägenheten när man samlar på sig så här. Det är nackdelen med att inte ha tillgång till en tvättstuga. Men som tur är har man ju inte så här mycket tvätt så ofta, så fördelarna med egen tvättmaskin och torkskåp väger över tycker jag.

***

Jaha, var har vi mer gjort denna söndag? Jo, min farbror tittade förbi på en fika. 🙂 Det är alltid lika roligt att få bjuda på hembakat och jag fyllde ju på frysen för inte så längesen.

***

2016-12-28 17.31.04

***

Kvällen har jag tillbringat framför datorn förutom en stund nere i badrummet när jag duschade Loxy. 🙂 Så han är inte överdrivet glad på mig just nu. Han gillar inte att frysa, i själva verket är det nog bland det värsta han vet. 😉 Så nu ligger han nedbäddad och myser i en filt i soffan och blänger på mig lite då och då. ”Elaka matte som blöter ner mig så här!” 😛

Nu ska jag kika runt lite på olika drönare. 😀 Jag har redan en, men jag vill verkligen ha en mer avancerad, en som jag kan flyga och filma med utan att kraschlanda den efter 30 sekunder varenda gång jag flyger den. 😛 De lite mer avancerade som jag har tittat på har sensorer som gör att dom undviker träd och andra hinder, hjälper dig att landa den, återvänder hem om man flyger den för långt bort och bäst av allt – har autopilot! Man kan ställa in den på att följa rörligt mål och sedan hänger den efter och filmar eller fotar själv. Vi skulle tex. kunna åka iväg på motorcykeln, Håkan och jag, och bara släppa upp den innan vi startar, så hänger den med oss och filmar oss från ovan. Det vore ju hur kul som helst! Så nu försöker jag lära mig allt jag kan om drönare så att jag väljer helt rätt för mig när det är dags. 😀 

***

Ha nu en fin söndagskväll alla och njut av den innan det är dags för vardagen i morgon. 

På återseende igen! 

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...