Allmänt

Saknar Grebbestad! ?♥️

46FE668B-B9A0-48B0-8EE9-161BEF292AB7

Hej på er alla denna molniga men dock underbart sommarvarma måndag! ?

Enligt väderprognoserna så ska ju detta bli sista riktigt varma dagen, i allafall på ett tag, så idag har jag bara slöat på altanen och haft min sista riktigt lediga dag på ett tag. I morgon sätter det igång med allehanda pyssel igen. Men det är kul det också. ?

Jag har lite olika projekt på gång, både inom nagelbranschen och fotograferandet, och det ska bli så himla kul att visa upp det sen om det blir något bra. ?

***

CAEC5CB4-F5FA-4985-B53D-4EC4F89C783A

 Men usch så jag saknar Grebbestad så fort vi åkt därifrån. Detta underbart vackra och mysiga lilla ställe som verkligen ställer alla ens tankar på ända. Ska man köpa stuga här? Eller kanske hus? Båt? Skulle vi tycka om livet ombord under längre tider? Eller är det bara en sommardröm som väcks varje år när vi lever i denna drömvärld av glada människor, vackra hus och båtar, underbar miljö och god mat. Man måste nog inse att det kanske inte är riktigt så året runt. ? Men å andra sidan var vi där i våras när Grebbestad knappt hade vaknat inför säsongen och vi var lika lyriska då, så vem vet. ?

***

 19965B77-4243-4228-8752-F60F2D7F452F***

Sista kvällen njöt vi av det fina vädret och den goda maten från vår upphöjda plats över båtarna. När man sitter så där så känns det nästan omöjligt att ens tänka tanken att lämna Grebbestad – nånsin! ?

Vi vandrade runt på bryggorna, åt glass och bara sög ut den sista tiden innan hemgång. Vi hade egentligen ett dygn kvar. Men eftersom det skulle regna hela dagen efter så valde vi att åka hem då.

  3F75825F-0396-4B1B-A4D8-96118DE90933

För det är faktiskt så, att det är en liten smula lättare att lämna paradiset om det är mulet, grått och regnigt och knappt någon syns till på bryggorna, än om solen strålar från en molnfri knallblå himmel, det är 20 grader varmt redan på morgonen och man möter folk överallt på väg till badplatser och ut med sina båtar. 

Då är det surt att sätta sig i bilen och fara hem. 

Denna gången var det nästan njutbart att köra hem i ösregn. ??

***

Men sen har ju förstås vädret varit underbart där igen och vi längtar tillbaka förstås. ? Men känner jag oss rätt så blir det nog en eller ett par svängar till dit i sommar.

Vi får väl se… 

?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...