Allmänt

Vinterfika med familjen i trädgården! 🤗

3F3BCF9F-99A4-4456-9C81-DAC2C2CEA053

God kväll alla!

Idag har det verkligen varit en sån där perfekt vinterdag!😍❄️☀️Ordentligt med snö, soligt och ett par minusgrader.

Vi gav oss iväg ut i förmiddags på en promenad med Lotus och det verkade som halva Borås hade gått ”man ur huse” i det vackra vintervädret. Men det är kanske inte så konstigt. Fint väder, ledig dag och så ska man helst umgås utomhus. Den här dagen var som gjord för detta. 😊

Jag hade kameran med mig förstås, men jag har inte hunnit gå igenom alla bilder än. Men en bild har jag fått klar för sociala medier så den kan jag lägga här upp här med.
***

 9015DDE5-F7D2-4248-89AD-BE03AE12F0F2
***

När vi kom gående utefter sjön så ser vi helt plötsligt att någon har hängt upp röda kulor i en gran bredvid gångstigen. Så himla fint och man blir verkligen glad när man ser sånt. 🤗 Nu när det snöat så var det verkligen vackert med det röda mot allt det vita.

***

 798E4F03-A6B9-4603-A5E7-DB51F941EF96
***

 När vi kom hem började jag förbereda för eftermiddagens planerade lördagsfika med familjen. Smaken är ju som bekant som baken, så för att tillfredsställa alla önskemål så blev det termosar med både kaffe, glögg, varm choklad och äggtoddy. 😁 Och till det allt hembakat som jag gjorde innan jul men som på grund av den eländiga pandemin inte kom till användning på nån adventsfika i år. 
***

59AF7F21-5F2B-4415-AA81-B7A6D243B0AB

***

Trots en bra kamera och stativ så blev det inga bra bilder ikväll för jag hade inte varken ro eller läsglasögon för att kunna experimentera med kamerainställningar så jag använde full automatik vilket inte var nån bra ide. Men hur som helst, några bilder på vår mysiga fika blev det i allafall, och det var ju egentligen huvudsaken. 🤗

***

Men nu ska jag lägga kamera, foton och allt sånt åt sidan för resten av kvällen och plocka fram stickning, lördagsgott och en bra film i stället. 😊

Ha en fortsatt fin kväll alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...