Allmänt

”Tiktok-wraps” 😊

E63A772B-B70E-4D20-A5B7-7E2A63CEB760

Hej hej alla!

Hoppas allt är väl med er därute trots den eländiga pandemin och att ni fått hålla er friska.
Det har verkligen varit ordentligt kallt ett tag nu, och den sista veckan har vi inte ens setts ute på grund av kylan. Vi skulle varit ner och pimplat på Byttorpssjön i helgen som var men ställde faktiskt in det på grund av kylan. Lotus gillar visserligen vintern och snön men nu när det blev så himla kallt så fick till och med han köldkramper och började hoppa på tre ben. Så nu blir det lite kortare promenader så länge den här bitande kylan sitter i.
***

Det blir lite mindre blogg och lite mer instagram och facebook nu för tiden när man bara har ett gäng foton att lägga upp har jag märkt, men jag ska försöka få in lite fler inlägg här också. Och idag var ett sånt tillfälle när jag kände för att skriva lite mer. För idag testade jag att göra såna där ”tiktok-wraps” som dom kallas bland annat. 😛 Jag gissar att det var där den här riktigt kul och smakfulla idén startade. 😊

***

CF70C4C1-0CD0-43FF-A145-3ECB38C95153

Dom här wrapsen kan man verkligen göra på tusen olika sätt, det är bara fantasin och den personliga smaken som sätter gränserna. Dom kan göras kalla eller varma, matiga eller som ”efterrätt”. Jag har tänkt testa att göra dom hur länge som helst men det har bara inte blivit av. Dumt, eftersom det var både supergott och superenkelt.
***

 Jag gjorde en jätteenkel variant idag, med tortillabröd, skivad ceasarkyckling, tomat, riven ost och mangorajasås. För er som inte har testat så ser ni på bilderna här ovan hur man skär upp brödet, fyller de olika delarna och sen hur man viker ihop det. Därefter grillade vi wrapsen i vår paninigrill ett par minuter tills dom fått fin färg och osten smält.
En riktigt god smakblandning. Nästa gång ska jag prova med tacokryddad köttfärs, cheddarkräm, majs och lök.

Min första tanke med dessa var att det är en riktigt god och enkel rätt att bjuda familjen på ute i trädgården på en coronasäker lunch. 😊 Man förbereder helt enkelt allt genom att göra alla wraps med kanske tre-fyra fyllningar. Sen har vi ett litet fönster vid köksbänken där man kan stå och grilla wrapsen och servera dem i kaffefilter genom fönstret till alla utanför. Det blir helt klart nästa träff med familjen. 🤗

***

Men nu ska jag sätta mig vid datorn och kolla igenom en ny kurs på Moderskeppet. Markeringar i Photoshop står på schemat. 😊

Ha en fortsatt fin kväll alla och ta hand om er!
***

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...