Allmänt

Toktrött, sprängande huvudvärk men mycket nöjd med mig själv… ;)

poltergeisttavla1

Jag har tokjobbat som en galning med hemsidan sedan typ 6-tiden i morse och fram tills nu. Det är alltså nästan 8 timmars oavbrutet jobb – inte konstigt att det känns i nackmusklerna. Jag fick migrän igår också, och det har känts idag, kan jag ju säga. *s* Dessutom snurrar det hästar i hela skallen på mig, så då borde det ju passa bra att låta underbart söta Poltergeist vara med på ett hörn här på bloggen idag. Just den här bilden har jag nog använt på ett par ställen på hemsidan tror jag. *skratt*

Men tro det eller ej – nu är den klar! smiley Ja, basic då, om man säger så. Texten och fotona ska Tess och Franz lägga in själva. Jag har testkört den en gång och jag tror inte jag har missat nån länk nånstans, men jag ska kolla igenom den en gång till sen innan jag släpper den till min något otåliga syster och hennes lika otåliga äkta hälft. *skratt* Men jag förstår dem, de har fått vänta länge. Nu får jag bara hoppas att dom tycker om den också. smiley

Men nu måste jag verkligen lägga mig och vila en stund, jag är helt slut. Återkommer lite senare, och när sidan ligger uppe så vore det kul att höra vad ni tycker om den.

Ha en fortsatt fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...