Allmänt

Dagens Vill Ha – Blått halsband

halsband-blue1

Det här halsbandet med matchande koppel tycker jag var jättesött. Jag har redan ett likadant fast i rosa, som Loxy fick i födelsedagspresent utav Lotta, Lexuz & Mingla när han fyllde 3 år. smiley Det har varit finhalsbandet hela sommaren, som har suttit på de gånger vi har åkt iväg till olika ställen där jag dels vill att han ska vara extra fin, dels vill ha ett lite kortare stabilt koppel. Jag tycker nämligen inte om att gå på stan eller på ställen med mycket folk och kanske mycket trafik med långt koppel. Det känns som att man har bättre koll med ett kort tycker jag. Och det här kopplet är alldeles lagom. Inte jättekort, men heller inget som jag skulle ha valt som promenadkoppel. Men då har jag å andra sidan helst sele och flexikoppel på honom.

I varjefall tyckte jag att den här blå färgen var så himla fin. Jag står alltid i valet och kvalet mellan rosa och blått när jag ska köpa något till Loxy. *s* Därför blir det oftast ett av varje… smiley Så jag skulle mycket väl kunna tänka mig att utöka Loxy’s halsband- och koppelsamling med ett sånt här set. 🙂 Undra om jag inte ska höra med Anna på Posh Pooches om hon har något sånt. *s* Annars finns de oftast att få tag på i välsorterade zoobutiker och Molles Petshop har dem för 299:- just nu. Ordinarie pris 379:-.

halsband-blue2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...