Allmänt

Loxy med sitt livs första märgben!

ben11

Jaha, då var vi tillbaka ifrån shoppingturen i Knalleland och jag har köpt en sååå himla läcker grej!!! smiley Men… inga foton än tyvärr. Inte innan Halloween. 😉 *s*

Men det blev ju en hel del annat också förstås, och däribland ett märgben till Loxy, hans livs första. Och det var ju en upplevelse – både för honom och för oss. *skratt* Efter att ha undersökt det där benet från alla håll och kanter, dragit av lite strimlor och vaktat det mot katterna som definitivt inte är intresserad av hans slemmiga ben, så skulle det ju gömmas förstås. Här har jag förevigat första ”gömningen”. Det blev några till på olika ställen sen. smiley

ben21

 

 

Smaka lite först…

 

 

 

 

 

ben31

 

 

Nu ska det begravas!

 

 

 

 

 

ben41

 

 

 

Kramdjur är grymt bra att begrava i…

 

 

 

 

 

Ja, sen när benet var gömt så skulle det ju grävas fram igen och så grävas ner på ett annat ställe. Och så har det hållt på sen vi kom hem. Ganska underhållande, måste jag säga. smiley

Men nu ska jag avbryta operation ”Benbegravning” och ta med mig lilleman in i sängen och middagsvila lite. Dit följer nämligen inga stinkande märgben med… Återkommer lite senare med dagens ”Posh Pooches-outfit”. smiley Må så gott så länge alla!

ben51

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...