Inredning & design

Svart julgran

 

Det blev en konstgjord gran i år. Min allra första. Jag älskar känslan och doften av en äkta gran, men löjligt blödig som jag är, så tycker jag synd om granstackaren när den bara ska slängas ut sen. smiley *skratt* Men det var faktiskt inte det största skälet till att vi valde konstgjort i år. smiley Dels har vi tröttnat på att hitta barr på de mest märkliga ställen fram till juni nångång, och dels fastnade vi för dom snygga svarta granarna som fanns i år. Med rosa kulor till så… smiley Och dom här helt ljuvliga rosa julgranskulorna hittade jag på Hemtex. Dom kommer att passa perfekt ihop med mina vita frostade kulor och alla gnistrande prismor.

Bild kommer in så fort jag har fotat granen.

// Indra – Har tjuvstartat julen… smiley smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...