Allmänt

Ny planeringskalender blev det =))

kalender3

 

Ja, det blev en tur till Knalleland i dag. Jag var verkligen i behov av en ny planeringskalender, plus att vi hade en hel del andra ärenden att klara av där också. Så vi stack iväg ganska tidigt för att slippa värsta trängseln och åkte till Storknallen för att samtidigt ta en sväng in till Lagerhaus och kika lite. Där möttes jag dock av den stora besvikelsen att de rosa tuggummiautomaterna var slut. 🙁 Men jag tänker inte ge mig! Det måste ju finnas något annat ställe i Sverige som har såna där, och rosa då förstås. Annars får jag väl börja kika efter nån amerikansk webshop som skickar till Sverige.

 

kalender2

 

Hur som helst, idag blev det i allafall en planeringskalender till min fina rosa…ja, vad kallar man en sån..? Kalenderpärm? 😛 Det riktiga namnet är egentligen Organizer/Utställningsmapp, men det finns inget som gör att den ser speciellt ”utställningsaktig” ut. Jag köpte den dock på My Dog för ett par år sedan, tillsammans med almanackan ”Hundboken” som också finns som Häst- och kattboken, en planeringskalender med massa kul och intressant information i, som man sätter in i den här rosa pärmen.

Nu skulle jag förnya almanackan, men jag hade lite panik här och hade inte tid att beställa och vänta på någon Hundbok nu, och då kom jag på att det ju faktiskt funkar precis lika bra med vilken A5-almanacka som helst. Så det blev en sån här, som man kan ändra utseendet på genom att byta ut förstasidan som sitter i en plastficka. Denna köpte jag på Wettergrens, eller Bokia, som det ju heter på en del ställen nu. 119:- kostade den här.

 

 

kalender11

 

Men det är ju inte så himla bråttom med det egentligen, för den ska ju sitta i pärmen.

Min är i rosa nappaskinn, men den finns även att beställa i konstskinn för 299:- på Min Almanacka.  Förutom själva planeringskalendern som man byter ut varje år, så ingår även några fasta delar i Organizern, bland annat anteckningsblad, adressregister, plastfickor m.m.

Nu ska jag ”installera” min nya kalender (jag tycker sånt där är lika roligt varje gång 😛 ) och sen är det dags för mig att börja laga middag. Idag blir det en Curry/krabba-pasta här hemma. Det var en favorit för brorsan och mig när vi bodde i Örebro för några år sedan och alltid lunchade på en liten pastarestaurang i stan. Nu ska jag se om jag kom ihåg receptet. =))

 

Ha en fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Tänk hur ofta vi har samma smak. Jag har en likadan kalenderpärm. Jag köpte dock nya hundboken när jag var i Stockholm innan julen. Däremot jag är helt värdelös på att använda den. Jag försöker bättre mig nu när jag planerar för alla utställningar men aldrig för jag över några födelsedagar och viktiga happenings i barnens skolor osv. Jag har lappar överallt, kalender i datorn, saker i telefonen..ja you name it. Lika virrig i vardagen som jag verkar för övrigt hehe. Hoppas middagen blir super smarrig och ha en trevlig kväll, jag ska nog gå krypa in i sängen och kolla tv.
    Många varma kvällskramar

  2. Cherlindrea säger:

    Lori: Nej men det är inte klokt! *skratt* Ja, vi måste verkligen ha otroligt lik smak. 😀 Det är mycket saker vi har likadana eller skulle ha valt samma. 😛
    Jag är precis likadan när det gäller att använda såna här, och den första Hundboken jag köpte 2007 finns det bara några få ströanteckningar i. 😉 Men nu behöver jag verkligen strukturera upp saker och ting lite mer, så jag hoppas jag klarar av att hålla mig till den här nu och inte tapetserar med Post It överallt. Hehe!

    Middag blev förövrigt riktigt god! 😀 Jag ska lägga upp receptet i morgon. Hoppas ni haft en riktigt mysig kväll. Massa kramar!

Kommentarer är stängda.