Allmänt

En riktigt seg dag…men rolig post! :-)

vinst-hos-carro1

Jag vet inte varför det har känts så himla segt idag, men det har väl säkert med den här förbaskade migränen att göra, som aldrig riktigt vill ge med sig. Jag får liksom ingenting gjort och alla måste- och bordegrejer verkar totalt oöverkomliga. Svinkallt är det också, varken jag eller Loxy har någon större lust att vara ute, så varenda promenad känns bara som ett nödvändigt ont. Men nu ska jag sluta klaga. 😛
*

En rolig sak är i allafall att mitt fina halsband som jag vann i tävlingen hos Carro kom på posten idag. Tack så jättemycket för det! 😀 Det var ännu sötare i verkligheten. =))
*

Nu har vi i allafall ätit middag här och slagit oss ner i soffan, jag med laptopen i knät som vanligt. 😉 Så nu ska jag släppa alla måste/borde-saker för idag och bara surfa runt och läsa favvobloggar och ha det trevligt en stund. Sen blir det förmodligen ”Passagerare 57” på 6:an kl.21.00. Vi har redan sett den båda två, men ikväll är det en sån där typisk helkass tv-kväll. Det finns bara ingenting att välja på.

*

Hoppas ni har haft en fin dag i allafall och får en mysig kväll vad ni nu ska hitta på. 🙂 Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Hehehe ja det kan jag tänka mig inte va så trevligt 😉
    Ja gör gärna det jag är nyfiken =)
    Ha en underbar kväll..
    Kram Ida & Revo

  2. säger:

    Sv: Verkligen kul att du gillar det. =)

    Jo, det verkar som en hel del är sjuka just nu. Inte kul.

  3. Cherlindrea säger:

    Carro: Ja, det var sött på bilden men ännu sötare på tyckte jag. 🙂 Krya på dig nu! Kramiz!

  4. Cherlindrea säger:

    Ida: *skratt* Nej, inte mycket! 😉 Ja, jag ska skriva om det så fort jag testat. Ha en jättefin kväll du också. Kramizar!

Kommentarer är stängda.