Allmänt

Fredagens Vill-ha!

helgens-villha1

Jag har upptäckt att min egen garderob börjar bli pinsamt ouppdaterad, medans Loxy’s bara växer och växer. *skratt* Så eftersom jag ändå inte orkat göra några större kraftansträngningar idag, mer än att ligga i sängen med minipc’n och slösurfa, så passade jag på att kika runt lite i olika webbutiker. Men det där är ju precis livsfarligt! Haha! Det finns ju hur mycket snyggt som helst där ute och dom är bara ett musklick bort. Alldeles för lätt. Men också en viss risk förstås. Jag har alltid haft problem när jag ska köpa jeans till exempel. Jeans är helt klart inte tillverkade för långa och smala personer. Om dom passar i längd så skulle det få plats två av mig upptill och väljer jag en mindre storlek och dom sitter bra i midjan så räcker dom till knäna på mig i stället. Typ…  Så det innebär som sagt en viss risk att beställa kläder på nätet utan att prova först.
Men jag har ändå hittat en kvällsoutfit som jag mer än gärna skulle velat ha till festen ikväll, (som jag troligtvis inte kommer iväg på, men drömma kan man ju alltid göra.. 😉 )
*

De svarta jeansen är ett par stretchjeans i 5-ficksmodell från 

Haléns.se
 för 249:-, riktigt snygga tycker jag, och dessutom har jag inte ägt ett par svarta jeans sen jag var tonåring. *s* De här finns även i vitt och dom ska jag definitivt ha i sommar, det är ett som är säkert! 😀
Toppen och cardiganen kommer även dem ifrån

Haléns.se
och toppen, 299:-, är i satin med svarta paljetter i ringningen och i nederkanten. Tröjan,299:-, är en virkad, vid modell – kanske inte så varm med tanke på de luftiga maskorna, men med tanke på graderna nu så tänkte jag praktiskt. 😉 Jag skulle frysa ihjäl om jag gick barärmad hela kvällen, frusen som jag är. *s*
Även skorna kommer ifrån Haléns och jag är bara såå förälskad! 😀 De finns även i rosa och egentligen vet jag inte vilka av dem jag tycker är finast, men satinmaterialet framkommer mer på bilden med de lila. De här pumpsen finns också i svart och grå ormskinnsmönster, då i syntetmaterial, men riktigt snygga de också. Och otroligt prisvärda skor! 249:- för de här och jag funderar ärligt på att klicka hem ett par svarta och ett par lila eller rosa.
*

Självklart får jag ju inte bryta av helt från min stil… *s* 😉 Väskan hittade jag på Väskan.com, design Paris Hilton, 599:-. Från accessora.se kommer de söta rosa läppbalsamen Lip Delight från MOR Cosmetics, 149:- som doftar ljuvligt och är en superfin liten lyxpryl i handväskan. Där hittade jag även det snygga Message suede armbandet i mocka med inskriptionen ”Follow your heart” från Ms Bijoux, 89:- och jordens sötaste lilla chihuahuacharm, 49:-, att fästa vart man vill, förslagsvis i hundhalsbandet om man har en chihuahua. 😛
*

helgens-villha2

Visserligen var det mig det gällde nu, men Loxy måste ju faktiskt också ha lite som matchar matte… Hehe!
De här tre plaggen från Pinkaholic, från vänster Lovely, Crazy Dog hood och Pup-A-Dot hittar du till bäst pris på  Posh Pooches.se. Mitt problem just nu ligger i att välja en av dem. Men jag vet exakt hur det brukar bli… *s*

*

Jag har under tiden jag har legat med datorn i sängen och kikat på kläder ute på nätet lyssnat på RixFM, och jag tänkte att jag norpar dagens fråga där som jag har hört säkert 147 gånger eller nåt under dagen. *s*
*

Brukar du unna dig något speciellt när det är fredag? 🙂

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Modepolisen ska välja favoriterna;) På dig tror jag jeansen, den svarta korsettoppen och rosa högklackade skulle vara super läcker! Ta lilla rosa väskan till och något stort halsband i silver och rosa så är du världens snyggaste på festen.
  Hundtröjorna så har Rosie den rosa crazy dog och Gucci har den bruna, jag har funderat på att klicka hem Love tisharna till dem till våren, så fina! Jag kan hjälpa dig om du vill. Loxy som mina har fått många fina vinterhoodies, slå till på lite härlig vårtröjor..:)

  Härlig med fönstershopping! Nu måste jag återigen ta mig till köket, jag bor därinne känns det som. Fredagskramar på dig vännen

 2. säger:

  Halens har SÅ mkt fint jag beställer nästan bara där ifrån..
  Få nog allt bli ett par svarta jeans =)
  På fredagarna brukar det bli slö mat o godis (pizza)
  Sitter nu i sängen o ska försöka hålla de blå uppe en liten stund till..
  Ha en trevlig fredags kväll
  Kram till dig..

 3. Cherlindrea säger:

  Lori: Självklart! =)) Och det låter toksnyggt! Jag tänkte inte alls på halsbandet, men det skulle ju vara så fint med något sådant till. 😀
  Ja, jag har verkligen lust att köpa lite vårnytt till honom nu, han har ju mest vinterkläder. *s* Och sommartid brukar jag inte använda kläder så jättemycket så det gäller att passa på nu under våren. 😉
  Hoppas du har haft en jättemysig fredagskväll vännen! Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  Ida: Jag håller verkligen med, det är min absoluta favorit bland postorderföretagen. Cellbes kan kanske ha något ibland, men då får man leta noga. 😉
  Låter som en riktigt mysig unna-sig-vana på fredagar. 😀 Själv brukar jag köpa någon speciell choklad att njuta av, jag är nog världens värsta chocoholic tror jag. *skratt* Och sen tycker jag om att unna mig en fräsch bukett snittblommor att ställa på köksbordet på fredagar. Det blir ju inte varje fredag men i tulpantider kan det bli ganska ofta. Jag är absolut tokig i blommor. Så det är det jag gör på fredagar – unnar mig mina två stora passioner, choklad och blommor. 😛
  Hoppas du har haft en mysig fredagskväll. Kramar om!

Kommentarer är stängda.