Allmänt

Måndagsmorgon..

loxymorgon1

God morgon på er!

Då var det måndag igen och en ny vecka. Det blev inte mycket mer bloggande igår heller, men precis som jag var rädd för så blev jag liggande totalt strandad i sängen precis hela dagen. Det blev ingen Skararesa för mig. Jag försökte vila lite i soffan på förmiddagen i hopp om att migränen skulle lägga sig, men när klockan var halv tolv insåg både Håkan och jag att det var lika bra att ge upp. Så han åkte iväg själv och jag bäddade ner mig i sängen – och steg upp 19.30 igår kväll. (!) Vilken helsikes dag!
Men jag hade i allafall sällskap – av Loxy och Rosalie. 😉

*

Och när Håkan kom hem ifrån Skara så hade han med sig kvällsmat till mig.  Underbara Maria hade skickat med smörgåstårta och sockerkaka hem till mig. Tack sötaste du! 😀 Det var bara så himla gott! =))
Ja, sen var det bara att bädda ner sig igen och försöka få en natts sömn för att bli av med resten av eländet! I dag känner jag mig en liten smula bättre men det blir en mycket lugn dag idag. Jag vågar knappt röra på huvudet av rädsla för att riskera något. Förbaskade migrän!

*

Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och mjukstarta dagen lite försiktigt och sen får jag se vad jag gör idag. Men jag antar att det inte blir så mycket idag. Det blir nog mest vila och tillfriskna som gäller.
Ha en jättefin dag alla, och må så gott! Jag återkommer senare om jag inte skulle ha otur och bli liggande igen. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. hoppas dagen blir bra för dig i dag, för migrän vill man ju inte ha!! Du får ta det lugnt, ta hand om dig ordentligt.
    KRAM

  2. Cherlindrea säger:

    C: Tack söta du! Jag tar det jättelugnt idag så jag inte sätter igång nåt igen, men man blir ju så himla rastlös när man känner att det är en massa att göra. Men det är bara att försöka glömma det en dag till. 😉
    Hoppas allt är bra med dig. Kramar om!

Kommentarer är stängda.