Allmänt

God morgon på er!

loxy22

God morgon på er därute i regnrusket!

 

Det verkar inte vilja sluta regna här i Borås, och det var ju precis vad jag sa när högtrycksperioden gick mot sitt slut och regnet skulle komma; börjar det väl regna här så slutar det bara inte av någon märklig anledning. Nu regnar det ju på fler ställen i Sverige än bara här i Borås, men det är värre här, så är det bara. ”Kan inte vi flytta till Vårgårda?” frågade Håkan härom dagen när han kom hem från jobbet. Vårgårda ligger inte långt härifrån – men där var det strålande sol och knallblå himmel. Håkan märker förövrig ofta av det där väderfenomenet när han åker till eller från jobbet 10 mil bort. Bara ett par mil utanför Borås är det sommarväder – men någonstans vid någon osynlig gräns börjar det alltid regna.

Och här har man valt att bo frivilligt?!  😉

 

cutecolorsspringicon3

 

Så idag blir det innepyssel igen, och jag ska fortsätta i min syhörna tänkte jag. Men jag kommer få en hel del ”dötid” också, så det blir nog nåt litet fikabröd till eftermiddagskaffet också. 😉 Jag tittade ju på ”Leila bakar” igår, och blir alltid superinspirerad av hennes program. *s*

Dötiden kommer sig av att jag tänkte brodera lite blommor på ett par saker som jag ska sy, och det sköter ju min maskin själv när jag väl har programmerat den. Jag måste ju förstås ställa in allting och sen får jag hålla koll med jämna mellanrum så den inte hittar på några egna lösningar som den har en förmåga att göra ibland, plus att det är jag som får byta tråd när det är dags för färgbyte. Men annars har jag kommit över den första fascinationen att sitta och titta på maskinen när den trollar fram motiv i racerfart. *s* Så därför tänkte jag kombinera det hela lite idag och få lite annat gjort också. Jag skulle verkligen behöva sätta om min pelargonstickling också, men jag är inte riktigt säker på att det är dags ännu, och då väntar jag hellre nån dag till. Den växer fint där den står och det vore inte kul om jag har ihjäl den för att jag pillar med den för tidigt.

 

cutecolorsquilt3b

 

Men nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe och sen ska vi gå en liten tur bort till affären i regnet, Loxy och jag, och köpa mjölk. (vi kommer inte att vara kompisar efter det…hehe)

Hoppas ni får en fin dag alla, trots vädret. Jag återkommer lite senare, förmodligen med Dagens recept. 😉

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    God morgon
    Vi har inget regn och ingen sol, konstigt väder idag.
    Det var mycket finare i April tycker jag men det kommer väl.

    Skall fortsätta att plantera idag för jag har köpt fler stora krukor, kan ju inte hålla mig.
    När sen kvällen kommer då är jag halvdöd.

    Försöker att portionera upp det, sånt som tog en dag att göra tar två nu.

    Men man får leva med det, har man fibro så er det så.

    Hoppas att du får en fin pysseldag
    Kram

  2. säger:

    Tack gulledej för krasserecept, det ska jag börja med:)

Kommentarer är stängda.